financiering


ING EN FINANCIEEL FIT HELPEN U BIJ DE FINANCIËLE CHECK

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heeft u interesse in een huis op Parkzicht? Dan ontvangen wij graag uw financiële check zodra de verkoop is gestart. ING en Financieel Fit bieden de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

HOE WERKT HET?

De financiële check kan in uw voordeel werken! Zijn er bij het toewijzen van de woningen meerdere kandidaten voor 1 bouwnummer, dan kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. U kunt de financiële check (kosteloos) laten uitvoeren door een financieel adviseur van ING of Financieel Fit. Laatstgenoemde is een onafhankelijke tussenpersoon welke met alle geldverstrekkers samenwerkt en zo ook met de ING. 

De financieel adviseurs van zowel de ING - Daniel de Winter -  als Financieel Fit - Ruth van de Ven - zijn nauw betrokken bij het project Parkzicht. Zij gaan graag met u in gesprek over uw woonwensen en plannen voor een nieuw huis. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met u de financiële mogelijkheden, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. 

ENERGIEZUINIG EN DUURZAAM WONEN

Diverse geldverstrekkers, waaronder de ING, stimuleren energiezuinig en duurzaam wonen. En dat wordt beloond. Koopt u een milieuvriendelijke en duurzame woning in Parkzicht? Dan kunt u wellicht een extra duurzaamheidskorting krijgen. Daniel de Winter en Ruth van de Ven kunnen u daar alles over vertellen. 

NEEM CONTACT OP MET ÉÉN VAN DE ADVISEURS

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check voor uw woning in Maassluis. 

ING adviseur, Daniel de Winter via deze link

Financieel Fit, Ruth van de Ven via deze link.

 


© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring